EDUCATIE | CONSULTATIE | RESEARCH in de gezondheidszorg
Docenten EHBDu

EducareGroningen en het Trimbos-instituut hebben sinds 2002 verschillende docenten en acteurs opgeleid, die bevoegd zijn tot het geven van en assisteren bij EHBDu-lessen voor verschillende doelgroepen. Voor het verzorgen van onderwijs kunt u rechtstreeks contact opnemen met een trainer op de lijst uit uw omgeving. EHBDu-trainers kunnen de acteurs inzetten.

  

  • Docenten A: bevoegdheid tot het geven van Briefings, Presentaties (lezingen) en EHBDu-cursussen Veiligheid. De lijst met beschikbare trainers vindt u hier.
  • Docenten B: bevoegdheid tot het geven van Briefings, Presentaties (lezingen), de EHBDu-cursus Veiligheid en de EHBDu-cursus Hulpverlening (specifiek voor eerstehulpverleners). De lijst met beschikbare trainers vindt u hier.
  • Docenten D: bevoegdheid tot het geven van Briefings, Presentaties (lezingen), de EHBDu-cursus Veiligheid, de EHBDu-cursus Hulpverlening (specifiek voor eerstehulpverleners) en de EHBDu-cursus Simulatie (specifiek voor LOTUS). De lijst met beschikbare trainers vindt u hier.
  • Acteurs en LOTUS'en D: opgeleid in het uitbeelden van slachtoffers met uitgaansdrugs-gerelateerde gezondheidsverstoringen. De lijst met beschikbare acteurs vindt u hier.
Agenda

HET TELEFONISCHE SPREEKUUR IS VOORLOPIG VERVALLEN

HET KANTOOR VAN EDUCARE IS GESLOTEN van 1-12 en van 19-30 september; gedurende deze periode wordt de mail niet beantwoord en aanvragen niet in behandeling genomen.

In 2018 vindt periodiek op de 1e en 2e dinsdag van de maand (van 18:00-20:00 uur) de Kerncursus EHBDu V plaats met open individuele inschrijving in Amersfoort (oktober) en Amsterdam (november). De cursus vindt doorgang bij voldoende deelname (min. 6 cursisten). De kosten zijn €65 pp. Aanmelding kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang via de mail EHBDu@EducareGroningen.nl

25 oktober 13:30u start Docentencursus EHBDu Amersfoort

14 november 13:30u Kwaliteitsdag opleidingsstaf en docenten EHBDu


Klik hier voor terugkerende activiteiten.

 

 
  

Koppelingen